Iniciar sessió Registrar-se

Tu ets el cor del teu negoci!

Alt Urgell

A determinar

Comparteix
Eines de creixement personal i professional per assolir els teus reptes

No vigente

 

En aquesta escapada professional tindràs espai i temps per re-connectar el teu model de negoci amb la teva essència personal. La idea central sobre la que pivotarem és que TU ETS EL TEU MODEL DE NEGOCI, i farem les iteracions que calgui del CANVAS del teu negoci per alinear-lo al teu CANVAS personal.

Parlarem del teu CORE BUSINESS i el connectarem amb el teu HEART LIVE. Explorarem la congruència entre el nucli del teu negoci i el cor de la teva vida. Veurem quina és la pulsió sobre la que gravita el teu negoci i en quina mesura és emocionalment sostenible i vitalment perdurable.

Ho farem de la mà de Xavier Plana (https://xavierplana.cat/), psicòleg d’empresa, consultor, coach, conferenciant i formador, especialitzat en desenvolupament personal i organitzacional, tant a nivell operatiu com estratègic.

 



 

I ho farem a la Seu d'Urgell. Petita capital de comarca, situada als peus del Cadí. Acollidora, senzilla i viva. Hi viuen urgellencs de tota la vida i nouvinguts d’arreu que l’han escollit per la seva proximitat als Pirineus, però també a Barcelona. De fet, diu el Martí de Palau Cowork que La Seu és un dels millors llocs del món per viure i treballar. I de seguida entendreu perquè ho diu.

Volem que la tasteu a través de les històries, experiències i coneixements d'emprenedors i professionals que l’han descobert i s’hi han quedat; d’elaboradors artesans que hi han nascut; de muntanyes i carrers de pedra, d'esglésies romàniques que sobreviuen al pas del temps, de vistes a muntanyes d’escàndol i d’estones a racons de calma.

En definitiva, volem descobrir-vos La Seu i la seva comunitat, i alhora oferir-vos un programa d'activitats pensat per aprendre, viure la muntanya, connectar (o desconnectar) i créixer personal i professionalment.

Us hi esperem!

 

1r dia

 

16:00 Check-in al Duc Allotjament

La Jana i la Maria, cofundadores del Duc Allotjament, són dues “motxilleres” que l’any 2010, rodant en bicicleta per Amèrica del Sud, van  descobrir un tipus d’allotjament proper, econòmic i familiar que cobria totes les seves necessitats. Després d’una jornada de bicicleta amb vent, sol i molts quilòmetres van trobar un llit confortable, llençols nets, una bona dutxa i espais on compartir experiències, llegir, estudiar o preparar-se un té. En aquell moment vam decidir que obririen un establiment similar a la Seu d'Urgell on us proposem allotjar-vos. I és que a Duc us hi trobareu com a casa!



 

17:00 Benvinguda i recepció al coworking Palau CoWork

Palau Cowork és un espai coworking acollidor, en ple centre històric, davant mateix del Palau episcopal del Bisbat d’Urgell i amb vistes a la Catedral de La Seu. Amb parets de pedra de riu i amb professionals de la comarca i d’arreu del món que han escollit el Pirineu per treballar i viure, o que han trobat en aquest espai un motiu perfecte per quedar-s’hi i desenvolupar el seu projecte professional.

 



 

18:00 - 20:00h Primera sessió de treball amb Xavier Plana, psicòleg d’empresa, consultor, coach, conferenciant i formador, especialitzat en desenvolupament personal i organitzacional, tant a nivell operatiu com estratègic

A partir de l’elaboració d’un CANVAS PERSONAL, ens capbussarem en les profunditats motivacionals de cada una de les propostes de negoci dels participants.

Parlarem de coneixements i d’actituds, d’habilitats i de competències, d’interessos i d’expectatives, de raons i d’emocions, de personalitat i de caràcter, de creences i de valors.

Ens posicionarem entre la confiança i el control, entre la delegació i l’autosuficiència, l’autonomia i la dependència, la motivació i la por, la generositat i l’apatia, la col·laboració i la competició.

Buscarem fonts d’eficàcia i de resolubilitat, de serenitat i d’auto-confiança, de creativitat i de flexibilitat, de responsabilitat i de compromís, d’integritat i d’ètica.

 

20:00 Sopar col·loqui amb productes de l’Associació de productors artesans Menja’t l’Alt Urgell a Sköll Lounge Bar

Amb els millors productes dels ramaders, productors, pagesos i artesans agroalimentaris de l’Alt Urgell. Després d’una tarda de treball, tanquem la primera jornada amb un sopar amb productes de proximitat per conèixer-nos i compartir experiències, projectes i idees.

 



 

L'Eugènia i les seves filles de l' SKÖLL Lounge Bar ens atendran molt bé i podrem gaudir d’un local molt autèntic i amb molt d’encant en la millor plaça de tota La Seu d’Urgell (El Pati Palau).

 

21:30 Afterwork productiu: LEGO SERIOUS PLAY, amb Xavier Plana

Després de sopar, gaudint d'un ambient distès, a partir de la metodologia LEGO SERIOUS PLAY, dissenyada per a l’anàlisi i solució de desafiaments complexes utilitzant el joc com a element catalitzador, construirem un escenari compartit per identificar quins són els factors claus d’un ecosistema emprenedor, i analitzarem les contribucions de cada un dels participants.

 

 

2n dia

 

08:00 Ioga matinal amb Tània Giró, a l'Espai Cowork de la Seu (nou espai de coworking) 

Inspira’t, respira... amb una sessió de ioga matinal guiada per la Tània Giró, emprenedora rural, qui us ajudarà a preparar-vos per una jornada de coworking enriquidora i inspiradora.

 



 

09:30 Esmorzar a Duc Allotjament

 

10:30 Ecoturisme i coaching amb cavalls amb Marta Rey d’Equànima.

Els valors equins i l'emprenedoria (etologia i coaching amb cavalls). La Marta i l’Albert ens obriran les portes de casa seva i coneixerem de primera mà una empresa de coaching que de ben segur ens recordarà que hem de ser feliços i congruents, perquè des de la felicitat, tots els objectius són possibles. 



 

13:30  Dinar tradicional a Cal Pacho

Al Restaurant Cal Pacho hi trobarem el Marc i el seu equip que, amb el seu bon tarannà, ens acolliran en un ambient familiar. També situat al centre històric de la Seu d'Urgell, compta amb decoració rústica i una cuina tradicional i típica de la zona amb especialitats que us faran llepar els dits.



 

15:30  Excursió guiada a peu pel Cadí amb Albert de Gràcia de Meteopirineus Catalans

“Fenòmens metereològics i com superar les inclemències professionals”

De la unió de dues passions, la meteorologia i el Pirineu, neix MeteoPirineus Catalans, un projecte amb 6 anys d’existència i més de 35.000 seguidors a les xarxes socials. No trobaríem ningú millor per transmetre’ns la passió per la muntanya i per explicar-nos, mentre caminem, com l’Albert ha transformat la seva passió en un projecte viable i de referència.



 

21:30 Sopar col·loqui al Restaurant El Menjador, amb Joe Jacobi, medallista olímpic i coach empresarial

“Experiences and Strategies Learned as an Olympic Champion, Coach, and CEO to Move You towards More “Best Moments” in Your Work and in Your Life”... i a més, un enamorat de la Seu d’Urgell.

 



 

I al Restaurant El Menjador trobarem un mix de productes del territori en un espai culinari molt encertat. La Carol i l’Albert són molt atents i amb molta imaginació. Un exemple més de gent jove, emprenedora i potent.

 

3r dia

 

08:30 Esmorzar a Duc Allotjament

 

10:00 - 12:00 Sessió de treball a Palau Cowork, amb Xavier Plana

Treballarem amb les dimensions personals que ens impulsen a l’excel·lència professional:

 • Talent: cultivar l’autocreixement personal i professional continuat
 • Innovació: voluntat i capacitat per reinventar-se
 • Planificació: posar el futur a l’agenda del present
 • Compromís amb la qualitat: exigència i rigor
 • Integritat: congruència personal i ètica professional
 • Honestedat: humilitat i creativitat
 • Orientació als resultats: proactivitat i tenacitat
 • Permeabilitat al canvi: flexibilitat i polivalència
 • Comunicació: precisió i concreció
 • Relacions de confiança: connectivitat i fiabilitat
 • Presa de decisions: autonomia i responsabilitat
 • Lideratge: lideratge sòlid en temps líquids...

 

12:00 Coffee - break a Palau Cowork

 

12:30 - 13:30 Visita a La Seu i al centre històric de La Seu d’Urgell amb Pili Aláez

“Descobrint una de les ciutats més importants de la Catalunya medieval”, de la mà de la Pili Aláez, una de les millors local medievolo guide del nostre territori.



 

(*) Aquest programa pot patir petites modificacions, que no alterarien ni el sentit ni la qualitat global del producte.

 

Les escapades de productivitat, networking i oci "Rural&Go" estan impulsades per Cowocat_Rural, organitzades per la consultoria per espais coworking LECO i comercialitzades a través de l’agència de viatges Tarannà.

Preu: €

Col·laboradors

Persones i empreses del territori, que ens ajuden i permeten que l'experiència sigui 100% autèntica.

<h4>Palau Coworok</h4>

Coworkings amfitrions

Aquesta experiència et permetrà entrar en contacte amb la comunitat de coworkers d'aquests espais.