Iniciar sessió Registrar-se

Rural&Go són escapades que combinen l'aprenentatge i la formació, el creixement personal i professional, la descoberta d'espais coworking i la realització d'activitats culturals, gastronòmiques, artístiques, creatives o de benestar en zones rurals de Catalunya.

Aquestes activitats estan dirigides a emprenedors, freelance, professionals autònoms i persones que tenen un petit gran projecte empresarial, que volen desconnectar del dia a dia, que desitgen connectar amb altres professionals o que volen motivar-se i créixer personal i professionalment en un entorn inspirador i relaxat.

Amfitrions

Amfitrions

Coworkings

Entorns rurals

autèntics

Participació i complicitat local

Uns dies d'aprenentatge i connexió (o desconnexió) per concentrar-te en el teu projecte. El teu Mac, i els peus a l'aigua. Un afterwork entre vinyes. La salutació al sol amb vistes al Pirineu. Una comunitat de gent de poble i ciutat que fan de la seva passió, la seva professió. Creix, aprèn, desconnecta i reconnecta amb Rural & Go.

Escapades Rural&Go

Fes un cop d'ull a les escapades de productivitat, networking i oci que us hem preparat en territoris rurals de Catalunya.

Tu ets el cor del teu negoci!

Eines de creixement personal i professional per assolir els teus reptes

Alt Urgell

A determinar

Creem juntes el teu Pla de Màrqueting

Estratègia i creativitat a la vora del riu

Ribera d’Ebre - Terra Alta

A determinar

Arròs i Art Digital

Els arrossars, les anguiles, les barraques, les muscleres, els fars, els ocells, les illes i les postes de sol composen aquest territori mític, especial, encantador, tranquil i inquietant.

Delta de l'Ebre

A determinar