Iniciar sessió Registrar-se

Han mort les oficines? El futur de treball: flexible i amb coworkings!

Cowocat_Rural

8-04-2021

Coworking organitzador: Cowocat_Rural

Incripcions: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAsd-CrqjwuHNQkiBPhMWUGISGfQ2TstEu1

 

Un interessant webinar especialment dirigit a gestors/es i dinamitzadors/es d’espais de coworking i persones interessades en les noves formes de treball.

 

És evident que la COVID-19 ha forçat un profund canvi organitzatiu en els entorns de treball. Amb la sobtada i accelerada incursió del teletreball, les empreses s'enfronten a nous i diversos reptes, com són la seguretat informàtica, les interaccions dels equips, o l'optimització dels costos dels edificis buits, entre molts altres.

 

Tenint en compte els nous marcs legals per al treball flexible, la proliferació i consolidació dels llocs de treball híbrids i la lluita constant per treballar des de casa, explorarem les oportunitats que cal aprofitar en el camí de tornada a l'oficina, i com podem adaptar-nos als reptes actuals i crear resiliència en tot aquest procés.

 

 

 A càrrec de Julien Palier

CEO & Co-fundador @ Daysk.com | Espais de treball flexibles i segurs, resolent els reptes ha general la COVID19 i del futur del treball.

 

Julien és un entusiasta de la feina remot i porta treballant des de 2015 per donar vida a aquesta idea: ajudar les persones a ser productives en qualsevol lloc.

Anteriorment a Daysk, Julien havia estat consultor freelance en transformació digital i innovació corporativa, després d'una notable carrera en mitjans, ja sigui com a productor de televisió o estratega digital per a entitats de comunicació a França i Espanya.

Té un MBA per l'IESE Business School.

 

Linkedin: https://es.linkedin.com/in/julienpalier

Twitter: @jpalier

Inscriu-te*

*aquest enllaç et portarà a la inscripció de l'esdeveniment