Iniciar sessió Registrar-se

LOCAL Coworking

Guissona

Rural Pass Coworking xarxa Rural Pass

DESCRIPCIÓ

Ets autònom/a? Treballes des de casa teva? Busques una oficina compartida? Vols emprendre? Necessites un espai de manera esporàdica amb connexió a internet? El nou Espai de Coworking a Guissona t’ofereix tots els serveis necessaris per a realitzar la teva activitat professional i a la vegada relacionar-te amb altres emprenedors.#treballemacompanyats

El LOCAL neix al setembre del 2018 fruit de la necessitat de la Sònia, la seva fundadora, de tenir un espai físic de treball i, a la vegada, poder compartir xerrades, cafès o idees a la feina. La raó de ser d’aquest espai consisteix en donar facilitats a autònoms o petites empreses per a establir-se al poble, oferint-los tot tipus d’ambients dissenyats amb molta il·lusió i molt bon gust. El propòsit final és que s’hi sentin còmodes i productius en el seu dia a dia professional i on puguin relacionar-se amb altres emprenedors. També volem actuar com a punt de trobada d’empresaris i professionals de la zona, perquè puguin fer ús d’un espai acollidor i càlid on reunir-se, formar-se o exposar els seus productes de manera més puntual. D’aquesta manera, pretenem formar una comunitat que impulsi a donar valor al territori i a la gent que hi vivim -i hi treballem-.

DADES DE CONTACTE

LOCALITZACIÓ

Rural Pass et permet treballar 3 dies al trimestre en un espai rural de Catalunya, o en algun dels Espais Amics (urbans), si ets, és clar, coworker d'algun dels espais que participen del RuralPass.

VISITAR L'ESPAI AMB RURALPASS

DESCOBREIX ELS COWORKERS D'AQUEST ESPAI

Sònia Esteve Fitó

Disseny i arts gràfiques

Emilio Mora Rodríguez

Sanitat i salut

Marc Anton Ros Garganté

Arquitecte

Joana Solsona Bernades

Rosalena Mir Ugolini