Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Bona acollida i resultats del Taller Lego Serious Play organitzat a Navata

16 October 2017

El passat 11 d'octubre, l'Espai Navata Coworking va acollir un Taller de Lego Serious Play, impartit per Albert Pujol, membre de l'assistència tècnica de Cowocat_Rural.

A través del plantejament d'un repte (en aquest cas "Cap a on veieu que ha d’anar el futur dels espais de coworking en l’entorn rural?), els participants del taller van anar interactuant i realitzant construccions amb peces Lego, i basades en les seves idees i visions respecte aquest repte inicial.

Algunes de les conclusions a les que es va arribar van ser, per exemple, la necessitat de que els espais de coworking siguin "espais de reflexió”, “espais oberts, plens de gent”, de caràcter “multisectorial, multiequips”, “integradors i relacionals”, “integrats en el territori” i que esdevinguin “tallers de coneixement compartit”, entre d'altres qüestions del tot interessants, que van convertir el taller en tot un èxit a nivell de debat, coneixement i col·laboració.

Agraïr la feina, predisposició i suport en l'organització d'ADRINOC (Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord-Oriental de Catalunya), del Consorci Salines Bassegoda i de l'Espai Navata Coworking.

Comparteix