Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Tret de sortida a les experiències de workation Rural&Go

6 May 2019

Aquest 2019 Cowocat_Rural impulsa tres retirs professionals al Pirineu de Lleida i a les Terres de l’Ebre que combinaran el treball a espais coworking rurals, la descoberta del territori més autèntic i el coneixement de professionals que han escollit desenvolupar el seu projecte lluny de la ciutat.

Rural&Go va dirigit principalment a coworkers de zones urbanes i nòmades digitals que volen descobrir el territori català, conèixer les experiències de professionals que hi viuen i aprofitar per treballar unes hores de forma més relaxada lluny de la ciutat.

L’objectiu a llarg termini d’aquest projecte és descobrir les zones rurals de Catalunya  i presentant-les com a zones ideals per professionals que poden treballar des d’on vulguin: perquè tenen coworking, preus assequibles, talent, tots els serveis que necessiten, tranquil·litat i proximitat amb la ciutat.

 

ELS WORKATIONS DE 2019

 

Pirineus i reptes professionals, Alt Urgell, 26, 27 i 28 de Juny

La primera experiència tindrà lloc a la comarca de l’Alt Urgell, amb el Coworking Palau Cowork i la comunitat emprenedora de la Seu com a amfitrions. Durant tres dies els coworkers que s’apuntin al retir professional tastaran els productes de l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, faran ioga al costat del Segre, assistiran a una sessió de coaching amb cavalls, visitaran la catedral de la Seu, soparan amb el medallista olímpic i coach empresarial Joe Jacobi, passejaran pel Cadí amb Albert de Gràcia del projecte Meteopirineus Catalans el qual compta amb més d’11.000 seguidors a Instagram, faran un brunch en plena muntanya amb formatges i pa de veritat, i disposaran d’un matí i una tarda per treballar a l’espai coworking de La Seu d’Urgell i conèixer la seva comunitat de professionals que han escollit el Pirineu Català per viure i treballar.

 

Arròs i art digital, Delta de l’Ebre, 3, 4 i 5 d’octubre

La segona experiència tindrà lloc al Delta de l’Ebre amb Espai Kowo d’Amposta com a amfitrió. Durant tres dies els coworkers que s’apuntin al retir professional combinaran rutes en bicicleta pel mig del arrossars i l’observació d’ocells únics amb l’assistència a la jornada VAG EXPERIENCE: el primer i únic esdeveniment cultural sobre videojocs i art digital que permetrà als assistents al retir descobrir una nova cara de la indústria de l’entreteniment digital de la mà de reconeguts professionals de l’àmbit nacional i internacional com Andrew Reinhard: arqueòleg digital o Daniel García Raso: historiador, arqueòleg, teòric i escriptor qui exposarà com el videojoc s’ha consolidat com un gènere cultural on es concentren les pors, les passions, les emocions, els sentiments i les preocupacions de la humanitat del segle XXI. Els participants també assistiran a un concert de l’orquestra filarmònica on gaudiran de la interpretació de partitures de videojocs populars, tastaran producte autòcton del Delta i crearan sinergies amb els coworkers d’Espai Kowo.


Riu, Art i Creativitat, Ribera d’Ebre i la Terra Alta, 17, 18 i 19 d’octubre

L’última experiència per coworkers d’aquest 2019 tindrà lloc a cavall entre La Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Al sud est del país, amb el riu Ebre com a eix vertebrador, els assistents descobriran dues comarques autèntiques a través de l'art, la creativitat i la història. La Ribera d'Ebre, amb un dels espais coworkings rurals més pioners del país i La Terra Alta, escenari de la Batalla de l'Ebre i comarca ambaixadora de la garnatxa blanca. Territoris que són refugi d'artistes i creadors que les escolleixen per la seva autenticitat, senzillesa i humanitat. Els assistents al retir descobriran aquest territori sobre piragua amb un escriptor que va canviar la seva vida com a agent bancari per dedicar-se a escriure; amb una copa de Garnatxa Blanca al Poble Vell de Corbera repassant els escenaris de la Batalla de l’Ebre de la mà del Francesc del Celler Frisach, fent el vermut en un hotel 100% ecològic amb la seva propietària, recorrent vinyes i oliveres amb bicicleta elèctrica a través d’una ruta artística, tastant la típica clotxa,  participant a un networking amb professionals del territori sobre un antic llagut o amb un sopar de cuina energètica i creativa.


Descobreix més detalls de les tres propostes que hem dissenyat a:

https://www.cowocatrural.cat/ca/cowocatrural-and-go

 

Els retirs professionals estan impulsats per Cowocat Rural, organitzats per la consultoria per espais coworking LECO i comercialitzats  a través de l’agència de viatges Tarannà.

Comparteix