Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Publicada la programació del Coworkfest 2024, el festival de coworking rural de Catalunya

4 October 2024

Del 14 al 20 d'octubre, tindrà lloc la 3a edició del Coworkfest, un festival que es desenvoluparà en 13 espais de coworking de zones rurals catalanes. El Coworkfest 2024 oferirà un ampli ventall d'activitats, que inclouen tallers, xerrades, networking, sessions de formació i actes culturals. Des de coworkings d'arreu de Catalunya, el festival connectarà emprenedors i professionals amb l'objectiu de dinamitzar el teixit empresarial i social del territori.

Així, durant una setmana els espais participants oferiran activitats obertes al públic amb la finalitat de visibilitzar el paper del coworking en les àrees rurals, com a espais col·laboratius on les persones poden desenvolupar els seus projectes professionals. En aquest sentit, Begoña Garcia, gerent del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques, organisme impulsor del projecte Cowocat_Rural, destaca “el Coworkfest vol posar en valor la funció dinamitzadora dels espais de coworking als entorns rurals i, alhora, crear sinèrgies tant entre les persones coworkers com entre aquestes i la comunitat local”.

El coworking rural continua guanyant força com a model de dinamització del territori a les zones rurals de Catalunya. En un context on el teletreball i l’emprenedoria han adquirit gran rellevància, aquests espais ofereixen una alternativa a les grans ciutats, convertint-se en punts de trobada per a professionals de sectors molt diversos.

El Coworkfest va néixer l’any 2022 amb l’objectiu de mostrar la importància creixent del coworking rural a Catalunya i reforçar la idea que les zones rurals són també espais d’emprenedoria que potencien la creació i innovació. La programació del festival ajudarà a visibilitzar aquests espais i consolidar-los com a hubs d’innovació i col·laboració, que contribueixen a fixar la població activa al territori i dinamitzar-ne l’economia.

Tota la informació sobre el festival, el llistat complet d’espais participants i el programa detallat de les activitats està disponible a https://coworkfest.cowocatrural.cat i també es pot consultar a través de les xarxes socials de Cowocat_Rural.

 

Comparteix