Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Jornada: Neix , crea i evoluciona en un espai de coworking (Tremp)

24 September 2018

El passat dia 21 de setembre va tenir lloc al Centre cívic Tarraquet - Espai de coworking "La Incubadora" de Tremp la jornada "Neix, crea i evoluciona en un espai de coworking", en la qual es combinà una exposició d'experiències vinculades a espais de coworking, amb un networking entre coworkers locals.

Així, la jornada, que s'organità en coordinació amb Cowocat_Rural, tenia per objectiu donar visibilitat als diferents projectes dels coworkers que hi ha ara mateix treballant a "La Incubadora", així com donar a conèixer els serveis i avantatges que té treballar en espais compartits.

La presentació de la jornada anà a càrrec d'Anna Ritz, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tremp. Tot seguit, Carme Badia, tècnica de Telecomunicacions de l'Ajuntament va presentar l'espai La Incubadora i el projecte Cowocat_Rural.

Posteriorment, Laia Benaiges Monné, fundadora i gestora de l’Espai La Magrana (Valls) i cofundadora de la consultoria LECO, explicà la història i trajectòria d'aquest espai, i també la seva experiència com a coworker.

Posteriorment, altres coworkers de l'Espai La Magrana van exposar les seves experiències a l'entorn del coworking. 

La sessió final de networking, en la que hi participaren diferents emprenedors locals, va anar acompanyada del tast de tres vins del Celler Estol Verd, i de productes del Pallars del projecte AlTeuGust.

 

Us deixem un enllaç a l'entrevista a Ràdio Tremp en la qual l'Anna Ritz i la Carme Badia parlen sobre la jornada:

https://www.mixcloud.com/radiotremp/ràdio-tremp-lentrevista-a-carme-badia-i-anna-ritz-26092018/

Comparteix