Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Cowocat_Rural es presenta a la Jornada “Cooperar per un medi rural viu"

15 September 2017

Més de cent persones, representants d’entitats i institucions de Catalunya i de Grups d’Acció Local Espanyols, han participat en la jornada “Cooperar per un medi rural viu", que ha tingut lloc el dia 15 de setembre al recinte de l'Escola Industrial de Barcelona. Una trobada dissenyada amb l'objectiu de posar en valor la cooperació entre territoris, ja siguin nacionals o internacionals, i el seu potencial a l'hora de generar noves oportunitats i recursos per al món rural.

Organitzada per l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA, amb la col·laboració dels Grups d’Acció Local del territori, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la Diputació de Barcelona, durant la jornada  s'han presentat els resultats dels projectes que els Grups d’Acció Local catalans han impulsat al territori.

Entre aquests projectes hi trobem Cowocat_Rural, que ha estat present en la jornada, tant en forma d'stand en l'espai de networking habilitat per exposar material divulgatiu, dialogar, intercanviar i compartir idees i projectes, com en forma de presentació davant la resta d'assistents. En aquest cas, la presentació de Cowocat_Rural ha anat a cèrrec de la genrent del CIS, Begoña Garcia.

Durant l’acte també s'hi ha realitzat la ponència “Cooperació, innovació i Leader post 2020”, en la qual s'ha debatut sobre el present i futur de la cooperació i el desenvolupament rural post 2020, de la mà d’Yves Champetier, expert internacional i un dels impulsors del programa europeu Leader per al desenvolupament dels territoris rurals; Aurelio García, president de la Red Española de Desarrollo Rural (ReDR), la xarxa que agrupa més de 200 Grups d’Acció Local estatals; i Dionís Guiteras, president de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

Comparteix