Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Propietaris i gestors d'espais de coworking participen en una jornada formativa a l'Espai La Magrana de Valls

19 June 2017

El dijous dia 15 de juny de 2017, Cowocat_Rural va organitzar una jornada formativa dirigida a propietaris i gestors d'espais de coworking, així com a dinamitzadors/es territorials del projecte.

Amb una alta participació d'espais i representitivitat territorial, la jornada tingué lloc a l'Espai La Magrana de Valls i anà a càrrec de LECO i les seves col·laboradores. Així, hi van participar la publicista i gestora d’espai de coworking Laia Benaiges, les advocades i coworkers Maica Cabello i Mònica Sánchez d’Arils Advocats i la gestora d’espai i arquitecta Anna Ollé. Aquestes van realitzar la formació "20 aspectes clau que tot gestor de coworking ha de tenir en compte".

Posteriorment, es va portar a terme una dinàmica en forma de grups de debat per tal de definir accions de futur i per tal de millorar, encara més, la vinculació entre els espais i territoris que formen part del projecte.

Val a dir que a la jornada també hi van assistir representants de futurs espais de coworking, que actualment estan en procés de creació.

Comparteix