Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Cowocat_Rural, finalista en els premis europeus Rural Inspiration

12 April 2019

El projecte català de cooperació Leader "Cowocat_Rural" ha estat un dels 25 nominats als premis europeus "Rural Inspiration", de reconeixement a iniciatives inspiradores finançades pel Fons Europeu Agrícola per al Desenvolupament Rural (FEADER) que demostren la contribució de la política de desenvolupament rural cap a una Europa rural més competitiva, sostenible, i inclusiva.

Premis "Rural Inspiration"
Els premis "Rural Inspiration" són una iniciativa de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (ENRD - European Network for Rural Development) per reconèixer projectes inspiradors en cinc categories temàtiques:

Millorar la competitivitat de les zones rurals;
Medi ambient i acció climàtica;
Revitalització rural;
Inclusió social; i
LEADER / CLLD (comunitat de desenvolupament local).

Un jurat d'experts va seleccionar un projecte guanyador en cada categoria temàtica a partir de la llista global de 25 nominats. Els candidats van ser seleccionats per l’ENRD a partir d'un total de 176 entrades proposades per les unitats de suport de les Xarxes Rurals estatals. 
Els premis es van lliurar en una cerimònia que se celebrarà a Brussel·les el mateix 11 d'abril, en el marc del ‘networX – Inspiring Rural Europe’, que té com a objectiu reconèixer el valor del treball en xarxa per al desenvolupament rural, demostrar els resultats dels darrers deu anys de la creació de xarxes rurals, i mirar de manera proactiva el seu futur.

Finalment, Cowocat_Rural no va rebre el premi en la seva categoria, tot i que el reconeixement i prestigi que representa ser un dels projectes finalistes ja és tot un premi.

Comparteix