Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Cowocat_Rural participarà al Encuentro de Espacios de Coworking de Uncastillo

30 September 2019

El proper 3 d'octubre, Cowocat_Rural participarà a la trobada d'espais de coworking que es celebrarà a Uncastillo (Saragossa).

Aquestes jornades pretenen assessorar i informar sobre els passos a seguir i les condicions idònies per a la posada en marxa d'espais de coworking i compartir experiències amb coworkers que formen part d'espais dinàmics i actius. A més, la trobada servirà per afavorir l'aprenentatge col·lectiu i la creació col·laborativa d'un pla integral de dinamització per als espais de coworking existents.

Aprofitant aquesta ocasió, també es podrà conèixer la nova plataforma que s'ha dissenyat des del projecte. Una plataforma en línia que aportarà recursos, coneixement i connectarà als joves emprenedors del medi rural aragonès.

Pel que respecta a Cowocat_Rural, la gerent del CIS, Begoña Garcia, realitzarà la ponència "Espacios en red: Cowocat_Rural".

A més, Pilar Andrés, advocada i coworker de Zona Líquida, exposarà la seva experiència i Laia Benaiges, consultora de LECO i propietària de l'Espai La Magrana, farà la ponència "Creació i gestió d'espais de coworking".

La jornada està organitzada per ADEFO Cinco Villas

Si hi esteu interessats, envieu fitxa d'inscripció al correu: hola@laerarural.es / adefo@adefo.com.

Comparteix