Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Cowocat_Rural participa a la 3a Setmana de l'Emprenedoria d'Olot

22 November 2017

El  dimecres 22 de novembre, el coworking rural va ser protagonista a la 3a Setmana de l'Emprenedoria d'Olot, organitzada per DinàmiG, l'Agència d'innovació i desenvolupament de la Garrotxa, i gràcies a la col·laboració d'ADRINOC.

Així, i en el marc d'una jornada que duia per nom "Coworking, molt més que compartir espais", Jaume Bages, consultor en desenvolupament local i coordinador de Cowocat_Rural, va explicar als assistents què és el coworking i què és un espai de coworking, i què és el projecte Cowocat Rural.

Tot seguit, Estel Turbau, fundadora d’una cooperativa de projectes ambientals i desenvolupament rural, coworker, coordinadora de la Comunitat de Coworking Rural Salines Bassegoda i dinamitzadora del projecte Cowocat Rural al territori ADRINOC, va identificar els diferents tipus d'espais que hi ha la zona ADRINOC i va parlar dels avantatges i desavantatges de treballar en un espai de coworking, partint de la seva pròpia experiència.

Tot seguit es va realitzar una sessió de networking entre els assistents, en el qual van exposar els seus projectes i van explorar possibilitats de projectes compartits amb altres assistents.

 

Us mostrem la notícia que Olot Televisió va emetre, referent a la jornada:

 

Comparteix